Masini de forfecare seria POTEL

CIMATRICE POTEL-DUE Mod. TOSCANA

Masina de forfecare din seria “Potel” apartine tipului de masini de taiere "bara de cosit" cu dublă mișcare alternativă pe lame numit "lamă gemene/duble", reducand la minim vibrațiile.

Acest sistem face o tăietură curata ceea ce face ca rana sa fie mai puțin vizibila pe ramură de viță de vie și generează o vindecare mai rapida.

O diferență de sistemul de tăiere cu "lamă libera" (cuțit), care determina o rană larg și descompunere și, în plus, necesită o dedicare mai mare la întreținere de zi cu zi, curățarea și ascuțirea cuțitelor de mai multe ori pe zi, de inspecție periodică a organismelor de rotație (rulmenti, curele), precum și o mai mare expunere la riscurile cauzate de eliminarea de reziduuri de plante, în timpul prelucrării. Echipat cu două bare de tăiere (stânga-dreapta) pentru partea de vegetație avand aplicate două bare superioare de stânga și dreapta (sus) pentru tăierea vegetației apicale, anti-soc si dotate cu un unghi de înclinare mecanic (opțional hidraulic). Cadrul robust din otel,prezinta un distribuitor in serie hydraulic dotat cu urmatoarele functii de control (electrohidraulic opțional cu joystick)

 

Mutarea unilaterala dx/sx

Mutarea verticala

Reglarea unghiului din dreapta

Reglarea unghiului din stanga

Instrumente de control pentru antrenare (bare pentru taiere)

Ajustarea unghiulară a celor doua de sus stânga / dreapta se face cu un șurub mecanic (opțional hidraulic).


Masina de forfecare  Potel-Bil 83/86
Masina de forfecare Potel-Bil 83/86

CIMATRICE Potel-Bil 83/86

 

adoptă un mecanism de tip "lamă dublă", cu două lame (serie COLO04) mobile prezente pe bara de cosit verticală.

Miscarea “LAMA DUBLA”cu legatura dubla permite alunecarea celor doua lame eliminand orice forma de vibrație și asigură o tăiere curată pe vegetație.

Acest tip de mișcare implică, de asemenea, o întreținere zilnica redusa cat si una redusa in faza de depozitare.

Masina de forfecare este adaptata chiar si pentru tractoare cu slaba potentialitate hidraulica (fluxuri mai mici de 201/minut), sau tractoare mici semi-prinse utilizate pe teren abrupt (Piemont/din Valea D’Aosta etc), de fapt, masina are o greutate mai mică de 15/20 de kg comparativ cu versiunea Potel "clasic", cu mișcarea unei singure lame.

Noile bare de tăiere cu dubla lama, în comparație cu cele tradiționale, care permit operatorului sa creasca foarte mult viteza de avansare, asigurând o mai bună calitate a muncii și de a face economii.

 

 

MODELELE DE LA TIPUL POTEL BIL SUNT DISPONIBILE LA CERERE IN VERSIUNEA DUBLA PENTRU MASINA DE FORFECARE BILATERALA PENTRU INTINDERE(POTEL-DOI).MODELUL POTEL DOI VINE DOTAT CU UN CADRU SPECIAL PENTRU A PUTEA OPERA PE MAI MULTE RANDURI PLATE AVAND O LATIME DE 1.50 SI 3.10 M (CADRU STANDARD).

Masinile de forfecare seria  POTEL sunt dotate in versiunea standard cu control traditional folosind distribuitorul hidraulic cu 4, 5 sau 6 cai cu dublă acțiune (40 L Pta).Alternativ, se poate, la cerere, să le ofere  telecomanda, Control electronic sau mecanic de control de la distanță. Masinile de forfecare seria POTEL sunt dotate in versiunea standard cu control traditional folosind distribuitorul hidraulic cu 4, 5 sau 6 cai cu dublă acțiune (40 L Pta).Alternativ, se poate, la cerere, să le ofere telecomanda, Control electronic sau mecanic de control de la distanță.

CIMATRICE A VERDE mod. POTEL BIL ECO 010
CIMATRICE A VERDE mod. POTEL BIL ECO 010

CIMATRICE A VERDE mod. POTEL BIL ECO 010

noile cadre ale masinii de tuns PotelBil Eco 010 sunt diferite de toate celelalte modele în primul rând pentru ca au transferat mutarea laterala și intersecția de basculare hidraulica pe structura cadrului și adus trei mari avantaje:

Reducerea greutății aeronavelor, o mai bună stabilitate
Operativitate pe teren cu pante abrupte
Vizibilitate mai buna
VIZIBILITATE MAI BUNA
CEA MAI BUNA CALITATE DE TAIERE NETA-VINDECARE MAI RAPIDA-SIGURA SI DE INCREDERE-USOARA SI ECONOMICA

 

 

 

Acest echipament a fost distins cu premiul pentru "inovație tehnică 2011 la Târgul de mașini agricole Savigliano (CN)

 Mașina este compus din partea de sus cu unghi reglabil hidraulic pentru tăierea vegetației apicale mare lungime de taiere standarda de 60 cm (se poate solicita introducerea de tije de diferite dimensiuni) retractabil in caz de coliziune avand un sistem antisoc. 

Mașina este compus din partea de sus cu unghi reglabil hidraulic pentru tăierea vegetației apicale mare – lungime de taiere standarda de 60 cm (se poate solicita introducerea de tije de diferite dimensiuni) – retractabil in caz de coliziune avand un sistem antisoc.

MASINA DE FORFECARE la verde “POTEL BIL TUNEL”
MASINA DE FORFECARE la verde “POTEL BIL TUNEL”

MASINA DE FORFECARE la verde “POTEL BIL TUNEL”

Mașina de forfecare din seria "Potel" face parte din tipul de tăiere "bara de cosit" cu dublă mișcare alternativă pe lame numita "lamă dubla", reducand la minim vibrațiile.

Acest sistem efectueaza o tăietură curata ceea ce face rana mai puțin evidenta pe ramură de viță de vie și generează o vindecare mai rapida in sine. O diferență fata de sistemul de tăiere cu "lamă libera" (cuțit), care lasa o rană larga și descompusa și, în plus, necesită o dedicare mai mare la întreținere de zi cu zi, curățarea și ascuțit cuțitele de mai multe ori pe zi, de inspecție periodică a organelor de rotație (rulmenți, curele), precum și o mai mare expunere la riscuri datorate expulzarea vegetației reziduală în timpul prelucrării.

Masina completa cu sasiu special articulat pentru a facilita intrarea în rând, transportul în timpul transferurilor și pentru a reduce spațiul. Echipat cu două bare de tăiere (stânga-dreapta), lungime 1,60 sau 1,90 m (alte lungimi disponibile la cerere), pentru vegetație și partea de acoperiș și partea barei de cosit "lamă dublă" (c.tà de taiere 0.80 m), lățimea tunelului regrabil hidraulic.

 

 

 

Sistemul de taiere este acum super-testat de lama dubla cu secțiunea de tăiere de tip"TP. Drept", cu pas larg(secțiunea Colo04 din producția noastră) permit sa opereze, de asemenea, asupra vegetatiei dense si lemnoase cu o viteza maxima de 8 km / h asigurând, de asemenea, rezultate excelente "curate". Înălțimea barei verticale de taiere este de 1,60 m sau 1,90 m (alte lungimi disponibile la cerere). Pe punctul de fixare a structurii de sprijin de excavare se introduce o protecție pneumatica anti-soc, care va permite  barii după impact sa revina automat în poziția de lucru. Pentru comenzi ale diferitelor mișcări (de ajustare a înălțimii, trecerea la partea de jos, înclinație + / - 45 ° in sectorul de tăiat, înclinare de sus de la 0 ° la 90 °, controlul motorului cu protecție la impact sub CE) mașina este livrată de un distribuitor special hidro-mecanică 5 care utilizează un separator de debit construit (opțional dacă este necesar, pentru tractoarele cu capacitate hidraulică mai mare de 40 l / min), predispuse la sucursalele transportoare hidraulice, utile pentru sistemele în Cortina, Casarsa, GDC, etc. În prezența cabinei tractorului, este prevăzut același distribuitor (opțional)in versiunea electrica completa cu joystick (buton și pivotare ergonomica). Mașina este echipată cu șevalet special și placa de ancorare la tractor pentru depozitare.

Sectiunea robusta de oțel ambalat in cadru, prezintă un distribuitor in serie hidraulic (opțional electro-hidraulic cu controler manual). Barele de taiere sunt montate pe suporturi anti-soc cu revenire automată.

 

ACCESORII

Unitate hidraulică independentă.

Ramuri transportoare hidraulice (esențială pentru viile cultivate în Casarsa, GDC, etc).

Masinile de forfecare seria POTEL sunt certificate CE în conformitate cu Directiva Mașini 89/392, cu modificările ulterioare (precum EN / ISO 116849 prim. CNR / IMA 94/14)

MASINA DE FORFECARE la verde “POTEL BIL TUNEL”

 

Mașina de forfecare din seria "Potel" face parte din tipul de tăiere "bara de cosit" cu dublă mișcare alternativă pe lame numita "lamă dubla", reducand la minim vibrațiile.

Acest sistem efectueaza o tăietură curata ceea ce face rana mai puțin evidenta pe ramură de viță de vie și generează o vindecare mai rapida in sine.

O diferență fata de sistemul de tăiere cu "lamă libera" (cuțit), care lasa o rană larga și descompusa și, în plus, necesită o dedicare mai mare la întreținere de zi cu zi, curățarea și ascuțit cuțitele de mai multe ori pe zi, de inspecție periodică a organelor de rotație (rulmenți, curele), precum și o mai mare expunere la riscuri datorate expulzarea vegetației reziduală în timpul prelucrării.

Masina completa cu sasiu special articulat pentru a facilita intrarea în rând, transportul în timpul transferurilor și pentru a reduce spațiul.

 

Echipat cu două bare de tăiere (stânga-dreapta), lungime 1,60 sau 1,90 m (alte lungimi disponibile la cerere), pentru vegetație și partea de acoperiș și partea barei de cosit "lamă dublă" (c.tà de taiere 0.80 m), lățimea tunelului regrabil hidraulic.

Sectiunea robusta de oțel ambalat in cadru, prezintă un distribuitor in serie hidraulic (opțional electro-hidraulic cu controler manual). Barele de taiere sunt montate pe suporturi anti-soc cu revenire automată.

 

ACCESORII

Unitate hidraulică independentă.

Ramuri transportoare hidraulice (esențială pentru viile cultivate în Casarsa,GDC,etc).

 

Masinile de forfecare seria POTEL sunt certificate CE în conformitate cu Directiva Mașini 89/392, cu modificările ulterioare (precum EN / ISO 116849 prim. CNR / IMA 94/14)