Colier fixare cu doua capete 2.0
Cel mai simplu de pe piata! Fara instrumente si fara murdarie!

Asa cum putem bine stii, o plantatie moderna de vita de vie iti permite sa economisesti bani si costuri cu forta de munca. Multumita noii tehnologii si a noilor generatii de masini, putem oferi diferite tipuri de noi accesorii care pot sustine acoperamantul.

Arcul de tensionare poate fi fixat in acele podgorii plate (fara multe plante care urca si coboara) pentru a ridica lastarii de vita de vie de sus in jos si de jos in sus in mod automat datorita folosirii arcurilor de intindere.

Se potriveste perfect pentru operatiuniile automate pe teren, precum si la curatarea de crengi, ridicarea lastarilor si la recoltare.

 

Arcul compensator ajuta viticultorii sa coboare si sa urce sarma asa cum ei prefera sa urmareasca acoperamantul in timpul dezvoltarii sale. Aceasta operatiune trebuie sa urmeze sezoanele si procesele de crestere a lastarilor de vita de vie.

 

Versiunea noastra a arcului de intindere este total diferit de ceea ce se gaseste pana in acest moment pe piata.

Noi am creat un simplu arc de tensionare cu urmatoarele beneficii:

 

- Montaj usor (un singur muncitor)

 

- Nici un instrument sau clipsuri.

 

- Nici un dispozitiv de tensionare sau dispozitive de blocare. 

 

 

Design EUIPO Nr. 008162135-0001

 

Owner Mollificio Effemme srl 

 

 

 

Arcul nostru de intindere este compus din 3 parti principale dupa cum urmeaza:  • Arc de compresie este facut din otel inoxidabil aisi 302

    

  • Rezistentaa la tractiune a firului este in conformitate cu cel oferind o incarcatura de 100 kg sarcină de 100 kg . Acest lucru este perfect pentru flexibilitatea randului!

 

  • Dispozitivul de inchidere este un cot simplu in forma de “U “care inchide si blocheaza arcurile de comprimare.

 

  • Partea cu cele 2 capete este inventia noastra.  Aceasta parte functioneaza impreuna cu 2 randuri de same gripple pe care noi le numim parte de control. In imagine puteti vedea cu usurinta cum functioneaza imrepuna.

    Toate aceste piese sunt fabricate din cele mai bune sarme prezente de pe piata. Noi cumparam intotdeauna otel inoxidabil ca si prima arianta. Testele si certificatele sunt in permanenta disponibile ca si o garantie pentru client.Pentru acest lucru si alte motive aceste accesorii au o durata mai mare de viata si cu asteptari mai mari de la intreg procesul de crestere a vitei de vie. Daca se cumpara cu o banda de metal universal poate fi folosita la diversi stalpi cum ar fi cei de meteal, beton si lemn.

 

De indata ce e posibil, siri si noutati vor fi lansate pe website-ul nostru in ceea ce priveste gulerul cu 2 capete.

 

Ramaneti pe frecventa!