ACCESORII PENTRU VIE SI SARMA PENTRU VIE SI LIVADA

POATE…CELE MAI BUNE ACCESORII PENTRU PODGORIA TA!

 

Sunt disponibile in linia noastra de produse orice tip de accesorii destinate vitei de vie.

Gandindu-ne la diferitele cai de a incepe o plantare de vita de vie (Guyot, Spalliera, Casarsa) fiecare accesoriu pentru vie ar trebui ales cu referire la aceeasi plantare. Tinta viticultorului si a stugurilor pe care el intentioneaza sa-i culeaga este alegerea plantelor si folosirea accesoriilor de asemenea. De 15 ani, thenologia din cadrul viticol a ajuns sa aiba o importanta mult mai mare decat in trecut, avand ca scop obtinerea celor mai bune beneficii in cel mai scurt timp posibil. Expresia “ timpul inseamna bani” ii obliga pe viticultori sa-si schimbe mentalitatea sa fie mai competitivi. Originalitatea si inovatia are nevoie de utilizarea accesorilor facute din sarma din otel inoxidabil AISI 302 si sarma zincata. Aceste tipuri de materiale sunt flexibile si maleabile dar in acelasi timp au o rezistenta foarte mare.

Categoriile de accesorii care se afla in top sunt divizate in:

Accesorii pentru lastari si sustinere, distantator pentru sarme duble si bratara pentru sarma de intindere.Intreaga gama de produse utilizate in viticultura este strict legata de caracteristicile plantarii vitei de vie.

Lungimea randului, numarul de sarme de care este nevoie penrtru a fi intinse, inaltimea stalpilor de metal, beton si lemn si distanta ancorelor pana la varful stalpului. Accesoriile noastre ofera sustinerea vitei de vie pentru un randament optim si calitativ pentru noile podgorii stabilite. Utilizarea accesoriilor noastre pentru vita de vie vor reduce costurile si mai mult veti putea vedea si beneficiilor lor.

Tipuri de accesorii care le producem: suport de sarma pentru stalpii de beton, de metal si de lemn, paranteze pentru stalpii de metal, beton si de lemn, distantator cu arc pentru sarme duble (distantator penrtu stalpi de metal, de lemn si de beton) de orice dimensiune , clema pentru araci mini si maxi, cleme pentru plante , ancora de stalp pentru lastarii de vita de vie, colier pentru sarma intinsa pentru stalpii de metal de beton si de lemn, intinzator de sarma pentru stalpi de beton si de metal, intinzator de sarma pentru ancore, tuburi pvc, acoperis si suruburi in U filetate. Va rugam, dati click pe imagini pentru a putea vizualiza accesoriile noastre pentru podgorie.

Crestere de struguri, Crestere de vie, Productie de vin

Suntem capabili sa va ambalam bunurile comform cererii dumneavoastre. Ambalajul standard ne permite utilizarea comoda a accesoriilor de vie .


DISTANTATOARE PENTRU STALPII DE METAL , BETON SI LEMN

DISTANTATOARELE PERMIT VIEI SA CREASCA NESUPRAVEGHEATA. DE FAPT 85 % DIN VIE SE POTRIVESTE PERFECT INTRE SARMELE DUBLE.VA RUGAM INTRATI SI ALEGETI-O PE CEA POTRIVITA PENTRU STALPII DUMNEAVOASTRA DE VIE.

PARANTEZELE DE SARMA SI SARMA DE SPRIJIN PENTRU STALPII DE METAL, BETON SI LEMN. 

ACESTE TIPURI DE ACCESORII PERMIT O DISTANTA FIXA IN CADRUL SISTEMULUI DE SARME DUBLE.

VA RUGAM INTRATI SI PRIVITI I NTREAGA NOASTRA LINIE DE SUPORT.

ACCESORII PENTRU LASTARII DE VIE, ACCESORII PENTRU SPRIJIN SI PENTRU ARACI ACESTE TIPURI DE ACCESORII SUNT DESTINATE PENTRU A FIXA SARMA PE SUPORTUL SAU CUM AR FI SARMA DE SUPORT SI ARACI, SUNT DE ASEMENEA INCLUSE ALTE MODELE CUM AR FI ANCORA DE STALP PENTRU LASTARII DE VIE. ALEGETI CEA MAI CONVENIENTA VARIANTA PENTRU PLANTA DUMNEAVOASTRTA!

 

INTINZATOR DE SARMA PENTRU STALPI DE METAL, BETON SI LEMN

PENTRU O SARMA INTINSA PERFECTA, VA RUGAM SA INTRATI SI SA VA UITATI DUPA CEL MAU BUN INTINZATOR DE SARMA PENTRU STALPII DE VIE.

 

 

 

Arc de intindere. Colier fixare cu doua capete 2.0

 

SURUBURI IN U PENTRU STALPI DE BETON

CLEMELE NOASTRE DE FIXARE PENRTU STALPI SUNT PRODUSE DIN SARME SNTN M6 SI M8

VA RUGAM SA INTRATI SI ALEGETI CELE MAI FOLOSITOARE TIPURI DE SURUBURI IN U PENTRU STALPII DE VIE. 

 

ROLA DE INTINS SARMA

ACESTE TIPURI DE ACCESORII SUNT FOLOSITE PENTRU INTINDEREA SARMEI.

VA RUGAM SA INTRATI SI SA PRIVITI CE USOR SE INDREAPTA SARMA! 


Tehnologia viticola evolueaza..

Accesoriile noastre si sarmele pentru vie si livada ofera cea mai buna solutie pentru a reusi sa aveti o buna cultura de vie si livada.

Accessories for Vineyards srl crede si sutine utilizarea dispozitivelor speciale pentru orice operatiune in acel sector. Ei implementeaza noua Revolutie Tehnologica si de schimbare a mentalitatii care este ca o baza a cresterii moderne de vita de vie.


Datele si imaginile au fost oferite cu amabilitatea companiei Pali System

Arcul distantator pentru stalpul de metal ajuta la ridicarea sarmei si aduce un plus prin calitatea unui bun strugure.

Distantatorul pentru stalpul de metal poate fi considerat ca o solutie tehnologica eficienta pentru vita de vie.

 

Dati un click pe poze pentru a le putea mari.


Download
Accesorii pentru
RUMENO.pdf
Documento Adobe Acrobat 4.0 MB