ACCESORII PENTRU PODGORII,SPALIERE, LIVADA, ACCESORII PENTRU VINIFICATIE, CRESTEREA VIEI SI PRODUCTIA VINULUI

De mai bine de 30 de ani,am realizat cele mai bune accesorii pentru vie din otel inoxidabil AISI 302. Accesoriile noastre pentru cresterea vitei de vie sunt destinate pentru stalpii dumneavoastra de metal,beton si lemn. Noi va oferimdiferite optiuni si solutii pentru plantarea vitei de vie . De asemenea va furnizam o linie completa de produse in intregul procedeu de vinificatie. Compania noastra detine Brevete Internationale si diverse creatii in domeniul viticol.

 "Accessories for Vineyards" este situata in Canelli (Provincia Asti, 100 km la Sud de Orasul Torino) in una dintre cele mai bune capitale italienesti in domeniul vinului,cum ar fi Barolo, Barbaresco si Barbera, chiar in mijlocul producerii tuturor derivatelor din struguri.

Noi lucram in industria cresterii vitei de vie de foarte multi ani. Fabricam mai multe tipuri de accesorii pentru viecum ar fi (Distantatoare, carlige, legaturi pentru vita de vie etc) care sunt folosite la stalpii de vita de vie (de lemn, metal si beton). In acelasi timp noi reprezantam doua companii italiene care distribuie sarme din otel inoxidabil si sarme din poliester.

Produsele noastre unice reduce costurile fortei de munca considerabil si simplifica intregul proces implementand o structura mecanica de aut adaptare asupra vitei de vie. Varietatea larga de produse sunt construite din material de cea mai buna calitate. Arcurile de otel inoxidabil, componentele elastice si de hardware au toate certificate de garantie si sunt toate create pentru a permite cultivatorilor si viticultorilor sa atinga cel mai inalt nivel de performanta in domeniul viticol. Prin utilizarea produselor noastre exclusive podgoriile sunt asteptate sa produca si totodata sa lanseze o afacere de productie de vin de elita.

Sistemul nostru flexibil si autoadaptabil permite strugurilor sa creasca fara sa fie supravegheati in sezonul de primavara. Utilizarea mecanismelor tehnologice de ultima generatie impreuna cu angajati experimentati si profesionisti, garantia celei mai bune calitati in maiestrie , toate aceste elemente impreuna reusesc sa creeze cele mai bune accesorii pentru cresterea vitei de vie si a sistemului viticol in general. Societatea noastra lucreaza cu Distribuitori de Bauturi, Sectorul Chimic, Ulei si Jucarii.

Masinile firmei Mollificio Effemme sunt capabile sa indoaie sarme de la 0.50 mm la 12 mm cu ajutorul arcurilor sale. Sarmele utilizate pentru productie sunt de inalta calitate si sunt in totalitate certificate AISI 302, AISI 631, AISI 316, otel (C72-C85-C98), otel pre zincat, Crapal sau alte accesorii create la cererea clientului.

  • Accesorii pentru lastarii de vita de vie
  • Carlige pentru a prinde sarma de suporturi si araci, de orice forma si dimensiune
  • Distantator pentru stalpi de Metal, Beton si Lemn.
  • Suporturi de sarma pentru stalpii de Metal, Beton si de Lemn
  • Paranteze pentru stalpi de Metal, Beton si de Lemn

 


 

"Accessories for Vineyards" este singurul distribuitor pentru compania SNTN care produce sarme zincate pentru plantatiile de vita de vie.Sarma este produsa de o linie unica si inovatoare in cadrul unui process de galvanizare pentru care SNTN detine licenta exclusiva in Europa. Sarma are proprietati excelente de modificare si formare fara a da jos acoperirea cu zinc. Sarma este disponibila cu diametru de la 2 la 14 mm. Rezultatele mai multor teste comparative arata o mare rezistenta la coroziune la sarma noastra zincata fata de o sarma standard zincata. Si mai mult aliajul nostru de zinc ofera o mare protectie izoland otelul de mediul extern dar de asemenea protejand suprafetele deja afectate datorita naturii zincate a stratului de zinc.

Datorita relatiilor de afaceri de lunga durata cu revanzatorii nostril suntem deschisi sa lucram si pe alte piete,peste tot in lume. De abia asteptam sa primim noi cereri. Suntem deschisi si disponibili sa ne intalnim pentru afaceri.

Contactati-ne daca sunteti interesati sa deveniti distribuitori a produselor noastre, click aici.


Download
mollificio-in - rumeno - tracciati con r
Documento Adobe Acrobat 2.9 MB

" Tribunalul din Trieste – Sectiune specializata in materie de afaceri - cu o hotărâre emisă la 03 martie 2015 pe baza art 700 cpcrgn 1903-1913 sponsorizat de MOLLIFICIO EFFEMME srl pentru evaluarea negativă a contrafacerii dispozitivului ilustrat în imagine in ceea ce privește brevetul italian pentru modelul de utilitate nr 262 992 , a constat absența activităților de contrafacere din partea noastră și a autorizat reluarea producției și comerțului de același dispozitiv "