Алуминиева тел, Тел Цинк Agro Max 10%

 

 

Аксесоари за лозята може да осигури Цинк Алуминиеви проводници за лозя и овощни градини.

 

• Тел алуцинк Agrowire Max 10%

 

Жицата се подрежда върху палети от 20 чилета вързани заедно, всqko чиле тежи 25 кг.

 

Жицата се претегля и измерва фотометрично.

 

Повърхността на телта изглежда лъскава като преди навиване.

 

Всеки чиле е удобно опаковани с кабелни връзки, и притежава идентификационен етикет с информация и технически подробности.

 

Тел от стомана с високо съдържание на въглерод, с покритие, състояща се от сплав от цинк (95%) и алуминий (5%).

 

Нашата тел изпитва по-малко от 10% удължение, запазва непроменени своите механични характеристики дори и след приключването на лозето (30 години) и, накрая, драстично намалява операции по поддръжката на растенията.

 

Жицата се предлага на пазара в чилета с предварително определено тегло - навиване на бобина -, намотани на бобини и защитени от рециклируем полиетилен.

 

Предимства на Agrowire max 10%

 

Жицата Agrowire е в състояние да реагира ефективно на основните изисквания на модернизация и иновации на лозарството и овощарството като претърпява удължаване, съдържащо се в рамките и не повече от 10%.

 

Достатъчно ковка и следователно, улеснява операцията по изравняване.

 

И "особено устойчиви " на атака от корозивни вещества, дори и в присъствието на съкращения или ожулвания, благодарение на тяхната защитата от специалното покритие направено от цинк-алуминий. "Особено устойчиви на разяждащото въздействие на агенти в подкрепа и защита на култури, като, например, фунгициди и торове. Запазва свойте механични свойства непроменени, за срока на лозето и отвъд (50 години).В други случай, този вид характеристики изискват дълги, чести и скъпи резервни интервенции. Притежава идеално гладка и еднородна повърхност. В сравнение с общите поцинковани продукти със същото натоварване на счупване, позволява използването на проводник със значително по-ниска диаметър и, следователно, намаляване на фиксирани разходи по растенията.

 

Цинк Process

 

Използва се основно за производството на къса тел, Цинк процес, благодарение на покритието на тел получена с цинкова сплав (95%) и алуминий (5%) дава на крайния продукт една отлична устойчивост срещу корозия и определена катодна защита при евентуални ожулвания.

 

 

JDP Диаметър

 

Чиле кг

 

Развиване/Чиле

 

Цинк

 

Толеранс

 

Дебелина um

 

Cъпротивление um