Стълбовете в PVC и пластмасови рециклирани за растения в лозарството - Огради

 

Те са изработени предимно от рециклирано PVC, удароустойчиво, против кристализиране

 

Имат физико-химични свойства несменяеми с течение на времето.

 

Не се страхувайте от студа, тези стълбове имат отлична устойчивост на удар и добра еластичност (важно например за растения, предназначени за механично прибиране на реколтата) .Устойчиви на химически агенти, те не ръждясват и не се разграждат, за да не увреждат плодовете, клоните и лопатите на механичните комбайни . Леки и лесно управляеми, правят изключително проста и бърза работата, и се използват и за изграждане на огради или врати. Отлично качество съотношение / цена , без поддръжка. Сигурност (не е възможно да страдате от охлузвания на ръцете) и са екологично чисти, като продукти от рециклирана пластмаса.

 

Обобщението на характеристиките на стълбовете от PVC са:

 

Състава на стълбовете от PVC не гние

 

Не страдат от ръжда и са непроменяени във времето

 

Силна устойчивост на механично напрежение, по-голямо разстояние между редовете

 

Максимална безопасност за жънене на механизирана работа

 

Намаляват износването с последващото предотвратяване на загуба на поддръжка

 

Максимална сигурност като цяло.

 

PVC стълбове, пълнени

 

Опитайте на полето: засадете лозе със стълбове от рециклирана пластмаса

 

Този тип стълб за разлика от тези, описани по-горе, са представени като пълнени стълбове (кръгъл диаметър 60 мм и 60 мм за вид бетон стълб 05:50 мм) в рециклирана пластмаса. В съответствие с приложимото законодателство в областта на екструдиране на пластмаси, прътта е много издръжлив и подходящ за лозаро-винарски заводи и огради GL . Гарантиран отвъд живота на лозето, това е добра алтернатива на традиционните материали за засаждане на нови лозя.

 

Тези, които желаят да се свържат с нас, могат да видят за себе си полевите тестове проведени в Пиемонт с тези стълбове от рециклирани полимери или да говорят директно с квалифициран техник.

 

Огради

 

Стълбове в рециклирани полимери, подходящи за оградни системи

 

Опаковка

 

Търговските марки, лога и т.н., са изключителна собственост на наши служители, които се използват само за търговски цели само чрез писмено съгласие от аксесоари за Лозята.