Метални стълбове за лозарството

Металните стълбове в модерното лозарство служат като валиден заместител на по-традиционните дървени стълбове и тези направени от бетон. Тяхното лесно поставяне позволява и на по-големи разстения да се прихващат и улеснява създаването на едно лозе, като рефлектира високо качество. Стълбовете от горещо поцинкован метал, които се продават от Аксесоари за лозята са едни от най-добрите на пазара. Незаменими за вашите лозя, както и фиксатора Rails dobbi за неподвижни рафтове, подставки за прогресивни проводници и др.

 

Много производители на стълбовете, произвеждат опори от стомана за лозето с  висока производителност по отношение на механична якост и устойчивост във времето. Обикновено те се използват като междинен стълб и са идеални за механична обработка, благодарение на голямата си гъвкавост и еластичност от който са направени. Има и латекс стълбове за допълнителна защита на частта поради "депо", както и естетически ефект.

Този тип е идеалното решение за всички, особено за засаждане на лозя, където листата растат на височина от около 2.30 м. Стандартният модел е оборудван с S-образни куки (патентован), разположени на разстояние 10 см една от друга. Тези куки, образувани в големите, солидни отворите за поставяне на кабели и са подходящи за всеки тип машина.

Предимства:

 

Стоманените стълбове са в голямата си част, изработен с външни куки, които се присъединяват към централното тяло конструирано с особено устойчива стомана, пригодени да издържат на много стрес и на гроздоберните машини. Това са вид стълбове, които могат да има различни покрития, като например: горещо поцинковани, пре-поцинкована, Cor-Ten и цинк-магнезий.

 

Предимствата на S-къси куки

 

идеални за фиксирани проводници

 

когато са отворени: големи дупки за оформяне

 

Когато са затворени: големи, стабилни капси

 

Изключително твърди и здрави, без да доведе до увреждане на машините: когато са затворени, върховете на куките се придържат към повърхността на стълба.

 

Предимствата на S-дълги куки

 

Идеални за свързване на тел и подходящи за механизирано прибиране лесно да се отворят, когато са затворени с помоща на еластичен клип.

 

Икономическата система на стълбове в стомана за лозя и овощарството.

 

Всички стълбове са изработени от стомана и следователно защитени от корозия. Профилите на стоманата за структурата на лозя и овощните градини са доказали своята ефективност във всички региони на света. Те са трайни, леки и много стабилни, идеални за обработка и ръка.

 

Предимствата на нашите стълбове: евтини, силни, здрави и издръжливи, подходящи за обработка и оборудвани с практични куки във формата на S.

 

За поцинковане ...

 

Стълбовете, имат цикъл на живот на около 45 години.

 

Дългия им живот е гарантиран от топлинната обработка на горещото поцинковане. Особеността им се състои главно в значителното присъствие на алуминий между легиращтеи вещества на ваната за поцинковане. Естествената тенденция на алуминия към окисляване и да  образува слой от споменатия алуминиев оксид определя силното съпротивление и устойчивост на стълбовете към агресивни атмосферни влияния.

 

Поцинковане на стълбовете също се прави за всяко отделно потапяне, което гарантира, че покритието достига всяка точка от повърхността на стълба, която е в контакт с външната среда. В резултат на това във ваната за поцинковане при 450 ° стълба е термоустойчив на 60-70 микрометра дебелина цинков слой, по-голяма от нормалните поцинковане дебелини, който биват обичайно произвеждани.

 

Въпреки, че ние предлагаме този иновативен вид покритие, при поискване, можем да предоставим и прецинковани варианти.

Този материал непрекъснато работи за формоване и нарязване за получените конфигурации на същите стълбове, които се произвеждат само с едно потапяне при процеса на поцинковане. Тъй като стълбовете са получени за последваща обработка на листове от предварително поцинкована материал, ръбовете и режещите ръбове са незащитени и подложени на действието на атмосферните влияния. За тези продукти, на по-ниска цена, продължителността на живот е до 45 години.

 

Какъв вид на кука да изберете ...

Профила, форматаа на резбата, дебелината, сечението и размера на стълба са променливите, чрез които е възможно да се класифицират видовете стълбове. Напречното сечение, във всички видове стълбове, е "С" и те са закръглени със заоблени краища към вътрешността на пръта. Заедно с двете странични разширения, има вени (различни по форма, големина и дълбочина), които повишават устойчивостта и придават устойчивост при огъване и усукване. Откритата форма на една страна предотвратява проблемите с водна стагнация в контакт със земята и е гаранция за по-голяма устойчивост. Дебелината на стълбовете е от 1.65 мм. Само стълбовете на главата, ако дължината на реда е повече от 80 м, трябва да бъдат поискани и произведени с дебелина от 2.15 мм. Максималните размери на напречното сечение на стълба са в диапазона от най-малко 31x43 мм до максимум 52x52 мм, като това е за компенсиране на различните изисквания за натоварване на всяка лозе. Съществува и допълнителна диверсификация на стълбовете по отношение на техниката на свързване. Ние предлагаме различни видове куки, външни и вътрешни,които ви позволяват съчетанието между двете в един и същи стълб.

 

 

 

Търговските марки, лога и т.н., са изключителна собственост на наши служители, които се използват само за търговски цели само чрез писмено съгласие от аксесоари за Лозята.