Стълбове в кестен и бор

 

Кестенът е от дълго време на пазара за дървен материал и се приема със значителна важност в Италия, благодарение на различните видове употреба, за които се вписва, с добри технологични характеристики, както и с високата си издръжливост. Често се използва за направата на огради, дървени сгради, но се използва и като стълб скоба за лозаро-винарските заводи. Не се изисква никаква намеса за съхранението на дървесината, в действителност, кестена съдържа естествено вещество, танин, който защитава и позволява стълба да бъде траен във времето; нашите стълбове се предлагат в различни диаметри и дължини, както в големи и в малки количества; Освен това материалът е с обелена кора, за да го подобрим естетически, и в зависимост от нуждите на клиента може да бъде променен, както и палетизиран за по-лесно транспортиране. Стълба от бор е естествен продукт, подходящ за много различни приложения: лозя, овощни градини, култури и градинска мебел. Това е един вид изключително издръжлив материал, с различни възможности за използване. Тези стълбове са идеални в няколко аспекта: - трайни, лесни за адаптиране към транспортирането, обработка, и за различни цели; - леки, лесни за растението, можете да създадете всичко от тях; - Запазват своите отлични характеристики година след година; - Естествен продукт в отлично състояние, дава привилегировано положение в сравнение с алтернативни материали и това са основните характеристики на борови стълбове.

 

Неръждаемо дърво

 

Стълбът, който придружава винтове ... за цял живот.

 

Неръждаемото дърво е дървен прът за селското стопанство и по-специално за лозя характеризиращ се с това,че включва долна част, тази, която е в контакт със земята, напревена от еръждаема стомана с гарантирана устойчивост на стълба от няколко десетки години с намаление на разходите, която могат да последват. Добре е за гроздово механично събиране, градинарство и други.

 

Производствен процес:

 

1. За производството се използват само стълбове от бор, обработени в автоклав, импрегнирани с консервиращи соли, които гарантират трайността (както се изисква от действащите норми DIN 68800-3).

 

2. Стълбовете са след това поставени в една тръба от неръждаема стомана, където от горния си край е завита, така че да се ограничи борда и да не се позволява навлизането на дъждовна вода, идваща от горната част на стълба и стичаща се върху външната повърхност на тръбата и плъзгаща се към земята. Така стълба е винаги сух и това гарантира неговата устойчивост няколко десетки години.

 

3. Не забравяйте, че нашите стълбове са маркирани за по-добра идентификация.

 

Патент:PC 2007 A 000021

 

 

Настоящото изобретение предлага стълб за винтове от дървесен тип, с поне една част, непосредствено до върха, който е поставен в земята, покрит с водоустойчив материал, и по-специално обхванат от корпус от неръждаема стомана, каза стоманен кожух с горния си край, както и отдолу със същия външен диаметър на пръта, и с една централна част с малко по-голям диаметър. Тази конфигурация е произведена в следствие на метода за реализиране на стълба, който е също предмет на изобретението, което осигурява лесно вмъкване на риза или тръбен елемент, изработен от водоустойчив материал, по-специално от неръждаема стомана, с вътрешен диаметър по същество равен на външния диаметър на стълба. След това за компресиране, например посредством шпиндел, горните и долните краища на споменатата затягаща риза върху дървото намаляват външния диаметър на ризата със същия размер като диаметърът на стълба, така че да се получи определена последователност на повърхността на открито и по този начин да се гарантира, че дъждовните потоци по повърхността на стълба, намя да проникнат вътре с риск от увреждане на дървената част. Можете да получите стълб, по-специално за лозя, които по отношение на разходите е малко по-скъп, но който гарантира дълготрайност особено като говорим за поставяне в лозе.

Търговските марки, лога и т.н., са изключителна собственост на наши служители, които се използват само за търговски цели само чрез писмено съгласие от аксесоари за Лозята.