Аксесоари за Лозята" е търговска марка регистрирана от Mollificio Efemme SRL. Група от производители обединени под една единствената марка, които са в в състояние да Ви предложат продукти и услуги за винарските изби и лозята.

Лозарският сектор е адаптирал концепциите си спрямо новите технологии в тази сфера.

Поради тази причина да се инвестира в новите технологии означава да се пести от разходите за управление на лозята.

„Аксесоари за Лозята” е в състояние да следва нуждите Ви от самото началото, от покупката на растенията до оборудването на винарски изби.

„Аксесоари за Лозята” е в състояние да Ви помогне и да асистира с Вашите доставки от и до всички краища на света!


Ние можем да изберем  за Вас най-добрите продукти и услуги на пазара, като например: 

• Аксесоари заЛозя
Стълбове за лозя
Тел за лозя и овощни градини
Тръбни системи против градушка
Машини за Лозя
Машини за енология
Металик кошници
Дъбови бъчви
Тапи
Телени кошнички
Технически консултацииотносно лозятя Ви

Проекти, обзавеждане и реализация на цялостни лозя за десертно грозде и вино, включително проучване и приложимост на проекта, икономически план за инвестиция и амортизация, анализ на материалите и сортовете, пръчки и коренища на растенията.  

Благодарение на нашите партньори, ние също така предлаганеме и специализирани консултантски услуги в имплантирането, като например:

 


GPS Маркиране
• Създаване и Маркиране
Ръчно и механизиранополагане на растенията
Полаганена стълбове за лозя и съединителни скоби
Разпространение на телове и аксесоари, за да се завърши инсталацията

Философията на „ Аксесоари за Лозята "е да присъстват във всяка част на Италия и в световен мащаб чрез съществуващите мрежи за търговия и в сътрудничество със своите клиенти и дистрибутори.  

Нашата търговска линия и отличните ни бизнес отношения с нашите дистрибутори винаги се разглеждат като доказателство за нашата вяра в съответствие с общите правила на справедливост.

Поради тази причина, ако вашата компания е заинтересована да се превърне нашите дистрибутори, моля свържете се с нас на следния линк.
"Съдът на Триесте - Специализиран относно въпроси свързани с предприятията - с постановление, издадено на 3 март 2015 г. в смисъла на производство по чл 700 cpcrgn 1903/13, гарантирано от MOLLIFICIO EFFEMME SRL относно отрицателната оценка за фалшифицирането на устройство на снимка във връзка с италиански патент за полезен модел патент 262 992. Проверена е липсата на фалшифицирани дейности от наша страна и е разрешено възобновяването на производството и търговията на същото това устройство "